Hiburan

Park Seo Joon Sertai Marvel?

Bagi mereka yang mengikuti K-drama pasti akan teruja untuk mengetahui bahawa wajah yang sangat dikenali ini akan menyertai barisan pelakon Marvel Cinematic Universe (MCU). Park Seo Joon, yang membintangi What’s Wrong With Secretary Kim dan Itaewon Class sebagai watak utama, dikhabarkan akan membintangi filem yang berjudul “The Marvels”.

Google Image: Park Seo Joon dalam drama “Itaewon Class”

Pada 15 Jun, menurut Soompi, satu sumber dalam industri perfileman negara itu pelakon itu mendedahkan yang pelakon itu akan membintangi “The Marvels”, sekuel kepada filem “Captain Marvel.” Menurut laporan itu, Seo Joon akan berangkat ke Amerika Syarikat untuk penggambaran pada separuh kedua tahun ini setelah menyelesaikan penggambaran untuk “Concrete Utopia”.

Mengenai laporan itu, agensi beliau Awesome ENT menjawab, “No comment.

“The Marvels”, yang bakal diarahkan oleh Nia DaCosta, akan dibintangi oleh pelakon-pelakon ternama seperti Brie Larson (Carol Danvers/Captain Marvel), Teyonah Parris (Monica Rambeau), dan Iman Vellani (Kamala Khan). Terdapat khabar angin bahawa filem ini akan diadaptasi dari siri komik Secret Invasion, yang akan memiliki rancangan sendiri di Disney Plus.

Sekiranya laporan ini dapat disahkan, pelakon berumur 33 tahun itu akan menjadi pelakon Korea ketiga yang membintangi filem Marvel, mengikuti jejak langkah Claudia Kim dalam “Avengers: Age of Ultron” dan Ma Dong Seok dalam “Eternals.”

“The Marvels” dijadualkan akan ditayangkan pada 11 November 2022.

Rujukan:

[1] https://www.soompi.com/article/1474684wpp/park-seo-joon-to-reportedly-join-brie-larson-and-more-in-the-marvels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: