Gaya Hidup Latest News

Wanita harus baca!!! Aplikasi “Skincare” review yang ramai tak tahu

Anda ada masalah kulit muka seperti jerawat, kulit berminyak, kulit kering dan lain-lain? Tidak tahu jenis kulit muka anda? Tidak tahu produk apa yang sesuai untuk kulit muka anda? Anda tidak perlu risau masalah ini boleh diselesaikan dengan memuat turun aplikasi “Picky” di Appstore ataupun di Google Playstore.

Aplikasi “Picky” ini sangat berguna untuk sesiapa yang tidak tahu untuk memilih produk penjagaan kulit muka kerana dalam aplikasi ini terdapat pelbagai info yang lebih mendalam sekurang-kurangnya 48,000 produk penjagaan kulit wajah.

Selain itu, pengguna boleh membaca banyak ulasan yang ditinggalkan oleh pengguna-pengguna lain tentang sesuatu produk dan pengguna juga dapat bertukar-tukar pendapat tentang sesuatu produk.

Aplikasi ini banyak menerima “feedback” yang baik daripada pengguna di Google Playstore dan Appstore kerana sangat mudah digunakan dan juga mempunyai info yang terperinci tentang sesuatu produk.

Anda hanya perlu memuat turun aplikasi ini dan masukkan invitation code “EEB9886B” untuk menerima 1000 coins. Kumpulkan coins sebanyak mungkin untuk menebus pelbagai ganjaran. Muat turun sekarang!

1 comment

  1. Menarik 🤩 Tak pernah tahu pun pasal apps ni. Diharapkan dapat terus publish article gempak camni lagi hingga ke jannah!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: